بزرگترین تولید کننده

پمپ‌های وکیوم، بلوئر و کمپرسور هوا

گواهینامه

ISO 9001-2015

راهنمای انتخاب کمپرسور هوای روتاری دوار

پیش از این که یک کمپرسور هوای روتاری دوار را انتخاب کنید؛ به قیمت خرید و این که چگونه این سرمایه‌گذاری در طولانی مدت به شما سود خواهد رساند؛ توجه داشته باشید. آیا از نظر ارزش یا بازده سرمایه‌گذاری براساس استفاده شما از دستگاه، سود خوبی خواهید داشت؟ اگر قصد دارید از کمپرسور برای مقاصد تجاری استفاده کنید؛ بازگشت هزینه خرید برای شما چقدر طول خواهد کشید؟ اگر قصد استفاده از کمپرسور برای کارهای خانگی را دارید، آیا قیمت کمپرسور برای کار مورد نظر شما مناسب است؟ در حالت ایده‌ال، شما باید در بخشی از عمر عملکرد آن، هزینه خریدآن را جبران کنید. در نظر بگیرید که آیا می‌توان از نوع دیگری مانند انواع پیستونی برای اهداف مورد نظر استفاده کرد؟

کمپرسور هوا روتاری دوار به دلیل چندین ویژگی طراحی در حال سبقت گرفتن از مدل‌های پیستونی در بخش صنعتی هستند، در ادامه این مطلب از پارس وکیوم به این موضوع میپردازیم. در یک کمپرسور هوای پیستونی، هوا از طریق شیر ورودی به داخل سیلندر مکیده شده و از طریق یک پیستون فشرده می‌شود؛ سپس از هوای تازه تحت فشار برای ابزارها و کاربردهای مختلف پنوماتیکی مانند میخ، پیچ، برش، خشک کردن، رنگ آمیزی و درزگیری می‌توانید استفاده کنید. کمپرسورها حجم هوای کمتری نسبت به بلوئر تولید می‌کنند، اما فشار هوای ایجاد شده توسط کمپرسورها از انواع بلوئر هوا بیشتر است.

rotary

ملاحظات صوتی کمپرسور روتاری

هنگامی که یک کمپرسور روتاری هوا را انتخاب می‌کنید، فاکتورهای صوتی و چگونگی تاثیر آن‌ها بر محیط کاری خود را در نظر بگیرید. آیا صداهای بلند به عنوان مشکل محسوب می‌شوند؟ آیا شما یک دستگاه آرام می‌خواهید که کمترین میزان صدا را ایجاد کند؟ اگر ماشین‌آلات بیش از حد پر سر و صدا هستند؛ آیا می‌خواهید در ازای هوا با کیفیت بالاتر از آن‌ها استفاده کنید؟

نگرانی در مورد مسائل صوتی می‌تواند به این بستگی داشته باشد که شما در داخل یا خارج از منزل کار می‌کنید. اگر کمپرسور شما در مجاورت سایر محفظه‌هایی قرار بگیرد که هر روز مردم در جوار آن کار می‌کنند؛ یک کمپرسور هوای روتاری دوار به دلیل آلودگی صوتی کم، گزینه‌ای ایده‌ال است. حتی اگر کمپرسور آلودگی صوتی ایجاد می‌کند، راه‌حل‌هایی مانند محفظه‌ها می‌توانند به شما در کاهش نویزهای ناخواسته کمک کنند.

ابزارهای هوایی

قبل از انتخاب کمپرسور هوا، انواع ابزار مورد استفاده شما و فرآیندهای مورد نیاز را در نظر بگیرید. اگر در حال خرید کمپرسور برای پروژه‌هایی از قبیل مونتاژ مبلمان و ماشین کاری هستید؛ می‌توانید از یک کمپرسور قابل حمل برای انجام این گونه کارها استفاده کنید. اگر می‌خواهید یک دستگاه با قدرت اجرای فرایندهای صنعتی داشته باشید؛ به یک کمپرسور هوای بزرگ‌تر نیاز دارید. ظرفیت کمپرسور روتاری را به گونه‌ای در نظر بگیرید که بیشتر از نیازهای ابزارها باشد.

پیشنهاد مطالعه: کمپرسور روتاری یا پیستونی؟ آیا بین این دو نوع از کمپرسور هوا دچار شک و ابهام هستید؟ پیشنهاد می‌کنیم مقاله پارس وکیوم که به تفاوت‌های این دو نوع کمپرسور پرداخته است را مطالعه کنید.

قابلیت حمل

همان طور که مزایای مربوط به کمپرسورهای هوای مختلف را بررسی می‌کنید؛ گزینه قابلیت حمل آن را هم در نظر بگیرید. آیا شما به دنبال یک مدل قابل حمل یا ثابت هستید؟ با داشتن یک کمپرسور هوای قابل حمل می‌توانید واحد را به مکان‌های مختلف منتقل کنید؟ اگر وانت یا کامیون دارید، می‌توانید کمپرسور را در عقب آن سوار کنید و هر جایی که به آن نیاز داشتید، از آن استفاده کنید؟

از این نوع از کمپرسور می‌توان در مکان‌های مختلف استفاده کرد. یک کمپرسور هوای قابل حمل همچنین امکان کار در یک فضای کاری نسبتا کوچک را به صورت نیمه منظم امکان‌پذیر می‌کند. پس از اتمام کار، می‌توانید واحد را در انبار قرار داده یا آن را به مکان بعدی منتقل کنید.

نصب و راه‌اندازی

اگر به دنبال یک کمپرسور هوای روتاری دوار ثابت هستید؛ باید آن را توسط یک متخصص نصب کنید که کمپرسور را تنظیم کرده و با آیین‌نامه‌های محلی منطبق کند. همچنین نصاب می‌تواند کمپرسور را در محل مورد آزمایش قرار دهد تا مطموئن شوید که همه چیز طبق طراحی کار می‌کند.

مشخصات کمپرسورهای هوای روتاری دوار

اگر به این فکر می‌کنید که چگونه یک کمپرسور روتاری دوار مناسب برای کارهای خود انتخاب کنید، باید در نظر بگیرید که آن‌ها دارای قطعات متحرک کمتری هستند؛ به همین دلیل سر و صدای کمی ایجاد کرده و در طی چرخه‌های کاری، گرمای کمتری تولید می‌کنند. به لطف سادگی نسبی طراحی آن‌ها، کمپرسورهای هوای روتاری دوار به نگهداری کمتری نیاز دارند و عموما طول عمر بالایی دارند. کمپرسورهای روتاری در انواع قابل حمل و ثابت در دسترس هستند که برای طیف وسیعی از مصارف شخصی و صنعتی مناسب خواهند بود. در ادامه به این سوال پاسخ خواهیم داد که چگونه بهترین کمپرسور هوای روتاری دوار را انتخاب کنیم.

rotary compressor

تعیین پیش نیازهای کمپرسورهای هوای روتاری دوار

در ابتدا الزامات CFM (فوت مکعب بر دقیقه) هر برنامه‌ای که قصد دارید روی کمپرسور هوا خود اجرا کنید را تعیین کنید. اکثر کاربری‌ها به محدوده‌ای بین 2 تا 13 CFM نیاز دارند. به عنوان مثال، آچار پنوماتیک با CFM 2.5 کار می‌کند. بسته به اندازه ابزار و میزان فشار هوای مورد نیاز برای کاربرد، آچار هوا می‌تواند تا میزان CFM 5 نیاز به فشار هوا داشته باشد. در همین حال، برش‌های پنوماتیک برای کار، بین 8 تا 16 CFM فشار هوا نیاز دارند.

به عنوان یک قاعده کلی، ابزارهایی که کارهای ساده‌ای مانند میخ زدن و پیچ زدن را انجام می‌دهند؛ فقط به CFM 5 نیاز دارند. در حالی که ابزارهای ساخته شده برای برش و کارهای صنعتی به 2 یا 3 برابر فشار بیشتر نیاز دارند.

پیشنهاد مطالعه: برای بررسی کمپرسور روتاری یا پیستونی مقاله نوشته شده در بلاگ پارس وکیوم را مطالعه کنید.

محاسبات کل الزامات هوایی

وقتی هر یک از نیازهای CFM برای ابزارها و برنامه‌هایی که قصد اجرای آن از طریق کمپرسورهای هوای روتاری دوار دارید را تعیین کردید؛ این تعداد را به عدد کلی اضافه کنید. به عنوان مثال، اگر قصد دارید یک برش را اجرا کنید که به CFM 15 نیاز داشته باشد؛ یک سنباده پنوماتیکی که به CFM 16، یک میخ پنوماتیکی که به CFM 5، یک آچار پنوماتیکی که به CFM 5 و یک اره پنوماتیکی که به CFM 16 نیاز دارد؛ کل نیازهای ترکیبی شما 57 خواهد بود.

هنگامی که CFM 20 اضافی را به احتمالات خود اضافه کنید، در مواقعی که تمام فرآیندها به طور همزمان اجرا شوند؛ در نهایت به CFM 77 احتیاج خواهید داشت.

H3 CFM مورد نیاز را محاسبه کنید.

با وجود تعداد ترکیبی از نیازهای مختلف CFM به رقم کل، شما باید تعیین کنید که در کل چرخه شما به چه مقدار CFM احتیاج دارید. به عنوان مثال، اگر انتظار دارید که ابزارها برای 70 درصد از هر چرخه، وظیفه فعال باشند، لازم است که کل نیازهای هوای ترکیبی خود را در 0.7 ضرب کنید.

محاسبه مقدار CFM مورد نیاز در کمپرسورهای هوای روتاری دوار به شرح زیر است:

77 * 0.7 = 53.9

خوشبختانه، بیشتر کمپرسورهای روتاری دوار می‌توانند بیش از 53.9 CFM را در هر چرخه وظیفه ارائه دهند.

تعیین PSIG مورد نیاز

اکنون که کل CFM مورد نیاز برای نیاز ابزارهای هوایی خود را می‌دانید؛ باید PSIG (پوند بر اینچ مربع گیج) مورد نیاز سیستم هوای فشرده خود را تعیین کنید. در بیشتر موارد، ابزارهای پنوماتیکی به 90 تا 100 PSIG نیاز دارند. ابزارهایی که به طور خاص برای تامین فشار هوا برای ابزارهای باز کردن پیچ‌های چرخ اتومبیل طراحی شدند؛ معمولا به 150 PSIG احتیاج دارند.

در حالی که می‌توانید، این محاسبه را به تنهایی انجام دهید و الزامات PSIG ابزارهای مختلف را بررسی کنید؛ باید مشخصاتی که تولیدکننده تجهیزات در نظر گرفته را نیز در نظر بگیرید. به طور کلی، شما باید دستگاهی را خریداری کنید که همه چیز را همزمان و فراتر از شرایط عادی انجام دهد.

پیشنهاد: از محصولات پر استفاده‌ای که عموما مورد استقبال مشتریان ما قرار می‌گیرد، پمپ وکیوم است. این محصول کاربردی به دلیل، مصارف گوناگونی که دارد، در صنایع کوچک و بزرگ استفاده می‌شود. برای خرید پمپ وکیوم با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

ولتاژ و فاز را بررسی کنید.

بسته به فضایی که می‌خواهید کمپرسور هوا را مستقر کنید؛ باید ولتاژ و فاز موجود در آن منطقه را بدانید. اگر نمی‌توانید به تنهایی به آن اطلاعات دسترسی پیدا کنید؛ یک متخصص برق استخدام کنید تا ولتاژ و فاز را تعیین کند. برای اطمینان از استقرار کمپرسور هوا در محلی با منبع انرژی کافی برای دستگاه و اتصالات مختلف جانبی آن به این اطلاعات نیاز دارید.

هنگامی که همه چیز را روشن کردید و در وسط برنامه‌های مختلف پنوماتیکی قرار دارید؛ یکی از بدترین اتفاقاتی که می‌تواند رخ دهد، این است که یک فیوز که برای روشن کردن و متوقف کردن همه دستگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، نتواند میزان جریان مورد نیاز دستگاه‌ها را از خود عبور دهد. ولتاژ و فاز را بشناسید و کمپرسور هوا خود را بر این اساس مشخصات انتخاب کنید.

اندازه مخزن را تعیین کنید.

پس از تعیین تمام نیازهای CFM، PSIG و ولتاژ برای سیستم هوای فشرده شده، باید اندازه مخزن مناسب را برای برنامه‌های خود انتخاب کنید. بسته به این که آیا قصد دارید در یک مقیاس کوچک، متوسط ​​یا بزرگ کار کنید؛ باید به راهنمای اندازه‌گیری کمپرسورهای هوای روتاری دوار توجه کنید. متداول‌ترین اندازه مخزن در کمپرسورهای هوا 80 گالن، 120 گالن و 240 گالن است.

اگر قصد دارید از کمپرسور هوای برای پروژه‌هایی در اتاق کار یا گاراژ منزل خود استفاده کنید؛ احتمالا یک مخزن 80 گالنی پاسخگوی نیازهای شما خواهد بود. اگر قصد استفاده از کمپرسور هوای خود را در کارگاهی با ابزارهای بزرگ‌تر دارید به مخزن بزرگ‌تر با حداقل ظرفیت 120 گالن نیاز دارید. اگر در حال خرید یک کمپرسور هوا جهت استفاده در کارخانه‌ای با دستگاه‌های دارای نیروی هوای بزرگ‌تر هستید؛ باید یک کمپرسور هوا با مخزنی به ظرفیت 240 گالن خریداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *